VARAUSEHDOT

Varauksen Iken Mökeille voi tehdä verkkosivujen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Aina epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä mökkien vuokraajaan. Vahvistus varauksesta ja hinnasta tehdään aina sähköpostitse. Pidätämme oikeuden korjata varauksen yksityiskohtia. Jos et saa vahvistusta (tulo-ohjeita) 24h kuluessa, otathan yhteyttä. Tarkistamme kaikkien asiakkaiden luottotiedot luottotietoyhtiöltä. Luottohäiriötilanteissa käytämme vuokravakuutta 200,00€ joka palautetaan vuokran päätyttyä, asiakkaan ilmoittamalle tilille. Vakuus on käytössä majoituksen maksutavasta huolimatta. Luottohäiriötapauksissa varaus&vakuus laskutetaan 30vrk (24.5-5.9.2021 varauksissa) ennen saapumista / 14vrk (muiden aikojen varauksissa) ennen saapumista. Varauksen kokonaishinta vahvistetaan sähköpostitse. Voimassaolevat hinnat näet mökkien omilta sivuilta, tekstimuodossa. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät Alv10%. Viikko 25 (juhannus) vuokrataan vain kokonaisena viikkona ma-su. Mökin majoitusmäärän ylittävät henkilöt kustanatavat 30€/hlö/varaus.

Juhannuksen hinnasto ma-su.
Vellamo 1110€
Mielikki 1010€
Louhi 940€
Tapio 890€
Hiidenhirvi 610€
Metsänneito 610€
Vuorenpeikko 550€

 

Saapumisohjeet:

Saapumisohjeet lähetetään, varauksen hyväksymisen yhteydessä, asiakkaan sähköpostiin.
Check in: klo 14:00 / Check out: klo 12:00

Varauksen peruuttaminen:

14vrk tai 30vrk ennen varausta.
Peruutus tulee tehdä sesonkiaikoina (24.5-5.9.2021) + pyhät; joulu & uusivuosi) 30vrk. Muina aikoina 14vrk ennen varauksen ajankohtaa, kirjallisesti. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan varauksen kokonaishinta. Juhannusviikon peruutus on tehtävä 60 pv ennen varauksen alkua.

Varauksen maksamatta- tai saapumatta jättäminen ei ole peruminen. Tällöin vuokrasumma veloitetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta perintä- ja oikeustoimikelpoisella laskulla. Varaus katsotaan tehdyksi sillä hetkellä kun hyväksyt nämä ehdot ja varaus kirjautuu järjestelmäämme.

*Covid-19 aiheuttamat peruutukset voidaan siirtää toiseen ajakohtaan. Sairastapauksen vaatimasta vuokra-ajankohdan muutoksesta tarvitsemme lääkärintodistuksen.

Maksutavat:

Lasku:
Mökkivarauksen hyväksymisen yhteydessä asiakkaalle lähetetään sähköpostitse lasku joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, 30vrk tai 14vrk ennen mökkivuokran alkua. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus vaan se tulee huomautus- ja perintäkuluineen maksettavaksi. Luottohäiriötapauksissa varaus laskutetaan 30vrk (24.5-5.9.2021 ajan varauksissa + pyhät) / 14vrk (muiden aikojen varauksissa) ennen saapumista.
Juhannusviikko laskutetaan 60pv ennen mökille saapumista.

Maksu saapumisen yhteydessä:
Maksutapoina hyväksymme käteisen (euro €)

Vastuu:

Asiakas on vuokra-aikana vastuussa vuokrakohteen kunnosta, irtaimistosta ja itsensä sekä vieraidensa turvallisuudesta. Irtaimiston tai kohteen vahingoista tulee välittömästi ilmoittaa omistajalle.
Kohteen ja irtaimiston vahingot laskutetaan asiakkaalta, niiden täydestä arvosta jos ne katsotaan olevan asiakkaan tai hänen vieraidensa aiheuttamia.

Omistaja on velvollinen ylitsepääsemättömän esteen sattuessa ilmoittamaan asiakkaalle vuokrakohteen peruutuksesta ennen vuokra-ajankohtaa ja jo maksetun varauksen summa hyvitetään kokonaisuudessaan.

Henkilötietolain 13 § mukaan henkilötunnuksen tarkoitus on yksiselitteisesti yksilöidä rekisteriin merkitty tieto tiettyä henkilöä koskevaksi. Vaikka rekisterinpitäjällä olisi oikeus kerätä henkilötunnus rekisteriinsä, henkilötietolain 13 § edellyttää kuitenkin rekisterinpitäjän huolehtivan siitä, ettei henkilötunnusta merkitä tarpeettomasti henkilörekisterin perusteella tulostettuihin tai laadittuihin asiakirjoihin.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin. Varaamalla mökin Iken Mökeiltä, sitoudut noudattamaan tällä sivulla esitettyjä vuokraehtoja. Varaus katsotaan tehdyksi sillä hetkellä kun hyväksyt nämä ehdot.

IKEN MÖKIT

Anniina Seppälä
ikenmokit@hotmail.com
+358 440 859358
Kylmänojankatu 6
18100 Heinola
Y: 2851872-5


 

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Iken Mökit // T:mi Anniina Seppälä
Postiosoite: Kylmänojankatu 6, 18100 Heinola
Y-tunnus: 2851872-5

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Anniina Seppälä
p. +358 440 859358
info@ikenmokit.fi

Rekisterin nimi

Iken Mökit – asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteiden hoitaminen, mökkien vuokraus ja maksujen valvonta

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tiedot käsitellyistä vuokrauksista ja laskutustiedot.

Tietolähteet

Asiakkaiden tiedot saadaan vuokrauksen yhteydessä.

Tietojen luovutukset

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilörekisteri, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksenmukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein, salatuilla yhteyksillä ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Tarkastusoikeus ja oikeus oikaista virheellinen tieto

Asiakasrekisteriin rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa, sekä vaatia itseään koskevan virheellisen tiedon korjausta tai tietojen poistoa henkilötietolain 26§ mukaisesti. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Pyyntö osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu.