Ota yhteyttä!

Jos haluat tehdä varauksen tai sinulla on muuta kysyttävää.

Palvelemme teitä suomeksi sekä englanniksi.

Mökkiyrittäjä:
Anniina Seppälä
+358 440 859358
info@ikenmokit.fi

Käyntiosoite:
Rautjalka 442
18300 Heinola

Postiosoite:
Kallioranta 12
18100 Heinola

Kuka Ike?

15.2.1952 - 27.2.2018
15.2.1952 - 27.2.2018

Ajaessasi mökeille ohitat pitkää historiaa kantavan Uus-Taipaleen kartanon jossa Seppälän suku asui. Perheen poika Ilkka Seppälä, rakensi perimilleen mailleen vuosituhannen alussa kahdeksan kesämökkiä. Mökkejä on vuokrattu 2000-luvun alusta asti. Ike asui koko elämänsä Taipaleella, Hovinluhdassa (Rautjalassa) pitäen huolta mökeistä, metsistään sekä omasta metsästysseurastaan. Metsästyksellä ja luonnolla oli suuri osa hänen elämässään. Tytär, Anniina, alkoi auttaa isäänsä vuokraustoiminnassa vuonna 2015.

Vuoden 2018 alussa vastuu mökkivuokraustoiminnasta siirtyi kokonaan minulle, Anniinalle, Iken menehdyttyä 27.2.2018, 66 vuotiaana. Omistus mökkeihin siirtyi minulle 8/2021. Nyt pyöritän mökkikylää omin voimin ja pyrin kehittämään sitä parhaani mukaan. Toivon että vuokraustoiminnalla on kirkas tulevaisuus ja että mökeilleni löytävät asiakkaat jotka arvostavat ympäröivää luontoa. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!

 

Mökit parhaalla paikalla – järven rannassa!

Iken Mökit sijaitsevat Päijät-Hämeessä Heinolassa, Konniveden rannalla.
Konnivesi on järvi Kymijoen vesistössä, jonne vesi laskeutuu Päijänteestä.

Tarjoamme mökkilomia keskellä kaunista Järvi-Suomea. Puhdas luonto ja järvi ovat meille kunnia-asia, joita ylpeydellä haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa.

Mökkimme ovat ilta-auringon puolella, jolloin aurinko paistaa koko päivän ajan. Laskeutuen vastarannan puuston taa.
Alueen ympäröivä luonto on vaihtelevaa kuusi- ja mäntymetsää.
Korkeuseroja on runsaasti, joka takaa upeat maisemat ympäri vuoden.
Mökkien vastaranta on luonnonsuojelualuetta.

Mökeille löydät navigoimalla osoitteeseen:
Rautjalka 442 ja seuraamalla suuntakylttejä.
Mökeille vievä tie, n 5km, on yksityisomisteinen hiekkatie jonka kunnossapidosta (lanaus, auraus) vastaa yksin majoittaja. Otathan huomioon sateen, sulamisveden, jään, lumen, roudan ja käytöstä aiheutuvan tien kulumisen aiheuttamat haitat.

Meille ajalee Lahdesta 60min ja Heinolan keskustasta 30min. Kouvolan tiellä on viralliset opasteet joten et missaa risteystä tulitpa sitten Heinolan tai Kouvolan suunnalta.