TAPIO

”Tapio on suomalainen muinainen metsänjumala, myös metsän kuninkaaksi kutsuttu. Tapio hallitsee metsäistä valtakuntaansa Tapiolaa. Tapio hallitsee riistaa ja hältä metsästäjät pyytävät saalistusonnea. Tapiota ja hänen perhettään sekä palvelijoitaan kuvaillaan yleensä ihmishahmoisiksi ja joko alastomiksi tai kauniisti pukeutuneiksi metsän hengiksi.”

 

  • Arkiyö                              139€
  • Vkl pe-su:                      415€
  • Viikko 6 yötä:               720€
  • Juhannuviikko ma-su:  936€
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tilava ja valoisa vuokramökki.

Perinteinen hirsimökki järven rannalla, Heinolassa. Tapio mökissä on yksi lappihenkinen makuuhuone, jossa on kahden hengen jenkkisänky. Olohuoneessa on iso divaanisohva, kaksi nojatuolia sekä ruokailuryhmä. Mökki on mitoitettu neljälle henkilölle. Makuuhuoneesta löytyy kaksi, vapaasti sijoiteltavaa, levitettävää vuoderahia kahdelle majoittujalle.

Olohuone on avara ja valoisa. Mökissä on kamiina, joka antaa mökkiin lämpöä sähköpattereiden lisäksi. Tilavassa olohuoneessa on sohva- sekä ruokailuryhmä. Keittiö on olohuoneen yhteydessä omassa nurkkauksessa.
Aamua pääsee paistattelemaan terassin mukaville pehmustetuille lavakalusteille!

Saunaan on kulku terassin kautta. Tilavassa saunassa saa kovat, mutta pehmeät löylyt. Uimaan hiekkapohjaiselle rannalle pääsee rinnettä pitkin. Vastaranta on luonnonsuojelualuetta. Rannassa on tukeva, viisi metrinen laituri jossa on knaapit veneen kiinnitystä varten sekä uimatikkaat.

Naapurimökkeihin on välimatkaa n. 100m / 400m. Suoraa näköyhteyttä toisiin rakennuksiin ei ole.

Mökin tiedot

- 2:lle hengelle + 2 lisävuodetta
- 51 m²
- Sähkölämmitys & valaistus
- Ei juoksevaa vettä
- Lemmikit sallittu

Varustelu:

(ei juoksevaa vettä)
Kamiina
Ulkovessa
Sauna
Jääkaappipakastin, uuni, hella, mikro, kahvinkeitin
Ruoanlaitto & -tarjoiluvälineet
Grilli, ruokailuryhmä
Oma laituri ja soutuvene
Peitot & tyynyt 4:lle

Kalenteriohje

Valitse kalenterista saapumispäivä. Seuraavaksi valitse kalenterista lähtöpäivä. Tarvittaessa vaihda kuukautta nuolesta. Kalenteri näyttää vain yhden kuukauden kerralla. Siksi seuraavan ja edellisen kuukauden päivät ovat aina punaisia. Vapaana olevat päivät ovat valkoisia.

139,00 

Check-in: 14:00 Check-out: 12:00

Tekemistä: