METSÄNNEITO

”Metsänneito on suomalainen taruolento, joka ilmaantuu metsässä liikkuville tai yöpyville miehille. Hän saattaa tulla tanssimaan nuotiolle tai kävellä vastaan. Metsänneitsyt on edestäpäin ihastuttavan kaunis neito, harsopukuinen ja pitkähiuksinen, mutta olennon selkäpuoli on ontto, vain puupökkelö.”

 

  • Arkiyö                                   93€
  • Vkl pe-su:                          265€
  • Viikko 6 yötä:                   500€
  • Juhannuviikko 2023:     650€
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Koe perinteinen mökkitunnelma ilman sähköä ja juoksevaa vettä!

Punainen vuokramökki järven rannalla, Heinolassa. Metsänneito mökki on omassa rauhassaan, syvällä Ruukittoman lahden pohjukassa. Rakennus on kauempana muista mökeistä, joten paikka on erittäin rauhallinen.

Mökissä on yksi makuuhuone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta. Olohuoneessa on yksi levitettävä vuodesohva sekä retro-nojatuolit. Keittiö sekä ruokailutila ovat olohuoneen yhteydessä. Keittiössä jääkaappi&liesi toimivat kaasulla.
Saunaan pääsee terassin kautta. Uusittu sauna antaa hyvät ja pehmeät löylyt. Pesuvesi lämpiää saunan padassa, kiukaan yhteydessä.

Terassilla on takka jossa voi käristää makkaraa ja nauttia tulen loimusta / grillata kaasugrillillä. Pihasta on vastikään parsittu puita jolloin saatiin mahtava näkymä järvelle! Rantaan johtaa jyrkkä rinne sekä portaat. Uimaranta on hiekkapohjainen. Vastaranta on luonnonsuojelualuetta. Ranta ja piha on aukea ja valoisa. Aurinko paistaa mökille koko päivän.

Naapurimökkiin on välimatkaa yli 400m. Tämä mökki sopii erinomaisesti koiranomistajalle joka nauttii luonnossa liikkumisesta.

Mökin tiedot

- 2:lle hengelle + 2 lisävuodetta
- 45 m²
- Kaasuvälineet keittiössä
- Ei sähköä & juoksevaa vettä
- Lemmikit sallittu

Varustelu:

(ei juoksevaa vettä & sähköä)
Kamiina
Ulkovessa
Puusauna
Jääkaappi, liesitaso (kaasu)
Ruoanlaitto & -tarjoiluvälineet
Tee- / kahvipresso
Kaasugrilli & ruokailuryhmä 4:lle
Soutuvene
Peitot & tyynyt 4:lle

Kalenteriohje

Valitse kalenterista saapumispäivä. Seuraavaksi valitse kalenterista lähtöpäivä. Tarvittaessa vaihda kuukautta nuolesta. Kalenteri näyttää vain yhden kuukauden kerralla. Siksi seuraavan ja edellisen kuukauden päivät ovat aina punaisia. Vapaana olevat päivät ovat valkoisia.

93,00 

Check-in: 14:00 Check-out: 12:00

Tekemistä: