HIIDENHIRVI

”Hiiden hirvi on vaikeasti pyydystettävä, voimakas ja uljas metsän kuningas. Uskotaan, että mitä useamman hirven metsästäjät saavat talven aikana kaadettua, sitä nopeammin kesä saapuu.”

 

  • Arkiyö                                    93€
  • Vkl pe-su:                           265€
  • Viikko 6 yötä:                    500€
  • Juhannusviikko ma-su  650€
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tilava pyöröhirsimökki järvimaisemalla.

Erämökki järven rannalla, Heinolassa. Tilavalla terassilla varustettu Hiidenhirvi sijaitsee muista mökeistä hieman kauempana Papinlahdessa, jossa ei ole muita rakennuksia.  Mökillä on uusi terassi jonka edustalla aukeaa vehreä nurmi ja tekolahukka joka on hiekka/mutapohjainen. Ranta on matalaa, kaislikkoista. Vesipedoille suosittelemme siis jotakin toista vaihtoehtoa mökeistämme. Uimaan pääsee kalliolta/kivikolta kun patikoi mökiltä rantaa pitkin n.50-100m. Kalastajalle ja eräilijälle paikka on erinomainen.  Rannassa on grillikatos, jossa valmistuu maukas mökkiruoka! Mökillä grillaillaan hiilillä grillikatoksessa tai kaasugrillillä mökin edustalla.

Sisätilat koostuvat saunasta sekä tilavasta tuvasta. Sauna remontotoitu 2021. Tuvan puolella on hirsinen kerrossänky (alakerros 120cm + yläkerros 80 cm), vuodesohva, vuoderahi sekä keittiö ruokailuryhmineen. Pyöröhirsisellä mökillä pääset lapin erätunnelmiin!
Iso varaava takka antaa lämpöä ja tunnelmaa koko tupaan. Keittiön välineet; jääkaappi & liesi toimivat kaasulla jota mökillä on aina valmiina.

Hiidenhirvi on tilava mökki todelliselle seikkailijalle ja erähenkiselle nautiskelijalle! Tällä sinulla on täysin oma rauha. Mökkiä ympäröi tiivis kuusimetsä. Mökiltä pääset lyhyelle, eläinten muokkammalle patikointipolulle joka kulkee rannassa. Tästä voit jatkaa myös metsän halki takaisin mökkitielle. Mökki on eteläsuuntainen jolloin aurinko paistaa koko päivän ajan. Vuokraajalla on oikeus kalastaa vesialueellamme. Vuokraamme rapumertoja.

Naapurimökkiin on välimatkaa, linnuntietä, yli 300m.

Mökintiedot

- 4:lle hengelle
- 40 m²
- Kaasuvälineet keittiössä
- Ei sähköä & juoksevaa vettä
- Lemmikit sallittu

Varustelu:

(ei juoksevaa vettä & sähköä)
Takka
Ulkovessa
Sauna
Kaasujääkaappi, -uuni, -hella 
Ruoanlaitto & -tarjoiluvälineet
Tee- / kahvipresso
Kaasugrilli

Oma soutuvene
Peitot & tyynyt 4:lle

Kalenteriohje

Valitse kalenterista saapumispäivä. Seuraavaksi valitse kalenterista lähtöpäivä. Tarvittaessa vaihda kuukautta nuolesta. Kalenteri näyttää vain yhden kuukauden kerralla. Siksi seuraavan ja edellisen kuukauden päivät ovat aina punaisia. Vapaana olevat päivät ovat valkoisia.

93,00 

Check-in: 14:00 Check-out: 12:00

Tekemistä: